sâmbătă, 2 februarie 2013


 Bună ziua de sâmbătă!

Tati, să sperăm că vei merge cu copilul la patinoar! Măcar să observe locul unde se patinează, cine şi cum patinează ...
Mami, să sperăm că l-ai convins pe tata să mergeţi împreună cu copilul la film! ("Cinci eroi de legendă" / Moş Ene, Moş Crăciun, Zâna Măseluţă pe care nu am întâlnit-o încă, Jack Frost - Îngheţ,  Iepuraşul de Paşti, miracolele care păzesc COPILĂRIA)
Dacă nu în acest weekend, poate altă dată! Succes!

Aurelia 

4 comentarii:

  1. Buna ziua. Din pacate nu am fost nici la patinoar, nici la film; vineri, sambata si duminica am avut de sarbatorit trei zile de nastere.
    Savin Lucia

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua! Noi am fost la film. La patinoar am incercat dar domnul profesor avea program de la ora 12. Pentru parintii interesati filmul ruleaza la Braila si se poate viziona de la ora 11 sau de la ora 13. Cat despre patinoar puteti gasi tot la Braila si au si profesor care le arata copiilor. Patinoarul din Galati s-a inchis. Este disponibil doar cel de la McDonalds in aer liber.
    Noi vrem sa mergem cu Sara duminica viitoare la patinoar la ora 12, la cel de la Braila. Daca mai este cineva interesat, ar fi frumos sa se intalneasca copii acolo.
    O zi minunata!
    Nicoleta Arghiri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, parintii Arghiri! Azi, Sara a povestit la "Intamplari de acasa" cum a fost la film si la patinoar. Impreuna cu pisicuta Kitty a prezentat copiilor pe cei cinci prieteni ai copiilor din film. Despre Zana Maseluta nu se stia inca. Ce uimire cand copiii au aflat ca dantura se schimba. Era atata liniste incat m-am gandit daca nu cumva am fortat un pic nota.

    RăspundețiȘtergere