miercuri, 17 octombrie 2012


           Dragul nostru inimos, DAVID -  ŞTEFAN         

La mulţi, mulţi ani fericiţi!











5 comentarii:

  1. Aveti o sala foarte frumoasa! Felicitari! Stiu cata zbatere a fost in spatele realizarii mobilierului si materialelor din clasa. Dar, iata, cat de placut e acum la voi!
    Iar copiii sunt...minunati! Sa aveti spor in toate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Gabriela! Mai sunt foarte multe de facut. Chiar foarte multe. Visez ca acesti copii si cei care vor veni sa aiba conditii de viata in gradinita macar la nivelul copiilor de clasa mijlocie din tarile dezvoltate. Pentru ca sunt dezamagita ca aici in centrul orasului nu exista nici macar o gradinita care sa aiba conditii civilizate, mi-am scotocit prin propriile buzunare. Am vrut sa fiu modelul si am reusit. Unii m-au acuzat, altii mi-au urmat exemplul. Astfel, unii parinti au ajutat si ei. Au plecat la scoala si au lasat in urma geamurile care le asigura sanatatea copiilor de azi si celor care vor veni in anii următori. Parintii de acum au venit cu scaune, covoare, pernute. Este important ca tot ce e in gradinita sa fie sigur pentru copii. Copiii nostri chiar merită întreaga noastră atenţie. Nu putem aştepta sa ne ajute cineva din afară pentru ce avem noi mai de preţ pe lumea asta: COPIII.

      Ștergere
  2. Doamna Cobzaru,sunteti numai suflet! Faceti lucruri extraordinare, ca intotdeauna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Adriana! De anul acesta am o colegă foarte dragă mie. Ne completăm una pe alta şi încep să gust din plăcerea lucrului în echipă.

      Ștergere